2015 Burç Yorumları

2015 Burç Yorumları
A+
A-

2015 yılında burçlar ne  olacak? 2015 en şanslı burçlar şanlı? Yeni yıla yaklaşırken en çok sorulan merak edilen soruların başında. 2015 burç yorumları bütün burçları teker teker ne beklediğini sizler için ünlü astrologların yorumları paylaşıyoruz.

2015 Koç Burcu:

2015 yılının ilk altı ayında  Jüpiter’in  desteklediği bu burç  aile ilişkilerinde güzel günler yaşayacak. Yurt dışı kapısı açık. Yeni yatırımlar ev ,araba alma, yada aileye yeni katılan bebek istekleri için fırsatlar ve şanslar sizlerle olacak. İş yeriniz varsa işinizi büyüteceksiniz.  Aile ve kariyer bu yıl sizin gündeminize oturacak.

2015 Boğa Burcu:

Jüpiter  başarı yolunu açacak sizlere. Sizlere yön gösterecek. İyi işler,taktir ve saygı kazanacağınız bir yıl sizi bekliyor. Satürn son engellemeleri de ara ara yapsa da, kişisel hayatınız çok güzel olacak,tüm taşlar yerine oturacak. Sevgi, sadakat ve saygı  temelli bir aşk sizleri bekliyor.Ev eşya yenileme masrafları da olabilir.

2015 İkizler Burcu:

2015 size nimetleriyle gelirken, son senelerin en iyi senesi sizleri bekliyor. Hayatınız için yaptığınız özel çabaların karşılığını alacağınız, şan ,şöhret kapıları için gezegenler arkanızda olacak. Oldukça sağlıklı, aşk hayatınız hep canlı olacak bu yıl. İyi iş fırsatları ve iyi paralar sizleri beliyor.

2015 Yengeç Burcu:

Bekar yengeçler evlenecek bu yıl. Ani kararlardan kaçınmalısınız bu yıl. Acele sizleri zor bir yola sokabilir. İş için çok parlak bir yıl kapıda. Maddi durumunuzda düzelme seyehatlar gündemde. Sağlıkta iniş çıkışlı bir yıl,genel anlamda uğurlu bir yıl  olacak.

2015 Aslan Burcu:

2015  karışık geçecek aslanlar için. Hem  güzel ve maceracı, hem de  yorucu  yıl bekliyor sizi.Yılın ilk altı ayı  Jüpiter sizin 4.evinizde, Satürn ise, 12.evinizde olacak. yeteneklerinizi ortaya çıkaracak.  2015 yılı başında sevdiğiniz insanlar sizi üzebilir. Sonraki altı ay  daha iyi görünüyor.Bu yıl kim ne derse aldırmazsanız rahat edeceksiniz. Eğer başarırsanız  huzurlu ve sakin kalacaksınız.

2015 Başak Burcu :

2015 yılının ilk yarısında  güzel ve önemli enerjiler var. Aile ile oldukça fazla ve hoş zamanlar sizi bekliyor. Sağlığa dikkat etmeniz gereken bir yıl kapıda. 2015  ilk yarısı evlilik, aşk ve çocuk konuları kapıda. 2015  ikinci yarısında Biraz uyanık olmakta fayda var. İş ve eğitimde  zorlanmalar ve yoğun çalışma gündemde. 2015 sizin için  değerli bir yıl olacaktır.

2015 Terazi Burcu:

2015 yılı sizin için iyi görünüyor. Aile içi konularda yanlış anlaşılmalar nedeniyle sıkıntılar  gözükse de , evdeki uyum ve rahatınızı bozacak bir durum yok. Sağlık bir yıl.  Gayrimenkul veya ev, araba almayı düşünüyorsanız, bu konuda çelişkili düşünceler ,i kararsızlık yaşayabilirsiniz.Aşk yılın ikinci yarısında romantizm ve sevgi var. Ayrıca yılın ikinci yarısında  işinizde  terfi veya değişim yaşayabilirsiniz. Bu yıl paranızı iyi tutmalı cimrilik yapmalısınız.

2015 Akrep Burcu:

2015 yılında gezegenler  sizi güvenli alanda tutuyorlar.Satürn ilk altı ay  maceralar getirebilir. Her şey parlak ve göz alıcı görünecektir.2015 te  Aşk ılımlı ve güzel, ev hayatında bazı değişim veya bozulmalar, Evliliklerde bazı sarsıntılar oluşabilir. Bu dönemde sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Parasal açıdan daha iyi  ekonomik bir ferahlık görünüyor.

2015 Yay Burcu:

Jüpiter 8.evde ve olumlu etkileri olmaz. Satürn ise, mali konularda dikkat diyor.mali planlarınızı daha doğru yapmalısınız. Aile içi  kişilerin  davranışlarında farklılıklar  size zarar verebilir. Yılın ilk yarısı zorlu olsa da,yılın ikinci yarısı  güzel zamanlar bekliyor. Dileklerinizin gerçekleşmesi  mümkün olacak .

2015 Oğlak Burcu:

2015 yılı  sürprizlerle geliyor. Planlarınızda  ani gelişmeler olabilir. Zekanızı ve yeteneğinizi doğru yerde ve zamanda kullanırsanız işin sonunda bu yıl sizi kutlama bekliyor. yılın ikinci yarısında biraz zorlayıcı , Jüpiter  finansal zorluklar getirebilir. yılın ilk yarısında  parayı doğru kullanmalısınız.  Yılın ikinci yarısında yatırım yapmayın, borsa, şans oyunları gibi alanlarda para harcamamalısnız.

2015 Kova Burcu:

2015 te ilişkilerinizde karışıklıklar Güvendiğiniz ilişkiler,  hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. olayları akışına bırakın. Aile de sağlık durumları sizi endişelendirebilir. sizin sağlığınız iyi görünüyor. Yılın ikinci yarısında Aşk hayatınız, Evliliğiniz ,iş,   güzel olacaktır. Gelir  düzeyi  artışa geçiyorsunuz. Mahkemelik işiniz varsa  2015’in ilk aylarında güzel  sonlar var.

2015 Balık Burcu:

2015 güzel bir başlangıç olacak , mutlu haberler sizleri bekliyor. Aile üyelerinin davranışları sizi üzebilir.  Sağlığınıza dikkat edin.Aşk ta  güzel dönemde olacaksınız. Yeni bir iş ,Sıkı çalışma ve zorluklarla karşı karşıyasınız. 2015 eğitim alanında olumlu 2015  ikinci yarısı sıkıntılı gibi. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz bu yıl.

Yorumlar

  1. agotapby dedi ki:

    yengeç burcuyum :)