Moda

Düğün Davetiyeleri – Kişiye Özel

2023 düğün davetiyeleri için birbirinden değişik davetiye modelleri buldum. Quiling tekniği yani kağıt katlama sanatı ile hazırlanmış kişiye ve zevklerine göre hazırlanmış bu değişik davetiye modelleri göz alıcı güzellikteler. Derya Baykal’ın programında görmüştüm quiling yapılışını o zamandan beri araştırıyorum, inanılmaz tablolar süs eşyaları yapılıyor. Quiling yapılışını sitemizde bulmanız mümkün. Geçen seneki gelin-gelinlik fuarında da göze çarpan bu değişik davetiye modellerinden sizler için seçtim.

Bu arada Bunları size fikir vermesi açısından paylaşıyorum. Arayan çok oluyor ama biz yapıp satmıyoruz. :)

Düğün hazırlıklarında davetlilere yollanacak davetiyeler çok aranır. Bu özel günün yada gecenin önemine ve değerine uygun, gelecek misafirlere layık davetiye hazırlamak önemlidir çünkü bu durum da herkes mutlu olursa mutluluk paylaştıkça çoğalan bir olgudur. Davetiyeyi iyice araştırıp gerçekten içinize sinen açık ve net bir davetiye seçimi önemlidir. Artık düğün davetiyeleri modern, esprili davetiyeler daha çok gündemde. Davetiye seçimi için fikir verecek, resimli düğün davetiyeleri modellerini paylaşıyorum.

2023 Davetiye modellerinde son zamanlarda çok görülen şerit şeklinde olan fotoğraf flaşı şeklinde olan davetiyeler çok moda ama yenilenmiş ve renklendirilmiş olanlar çok moda. 2023 davetiye modellerinde çiçekli olanların yanında sünnet yada bebeklerin doğun günleri davetiyeleri oldukça renkli ve hareketli. Evlenecekler yada davetiyeye ihtiyacı olanlar için 2023 yılında olduğu gibi en beğenilen davetiye modellerini sizler için bir araya getirdik.

NOT : DAVETİYE MODELLERİ SİZE FİKİR VERMESİ İÇİN BİRER ÖRNEKTİR. SİPARİŞ ALMIYORUZ…

Quiling Düğün Davetiyeleri Örnekleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu