2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları

2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları
A+
A-

Sizler için 2013 senesinde bütün burçları neler beklediğini sizlerle sene başında paylaşmışrtım. Daha ayrıntılı şekilde sizlerle ay ay bütün burçları neler beklediğini ünlü astrolokların yorumları ile sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

KOÇ
Temmuz ayında beklemediğiniz insanlarla iletişiminiz arttı ve bu durum sizi hala şaşırtıyor olabilir. Hayatı bazen bir enerji topu olarak görüyorsunuz. Merkür gerilemesinde yorulmak yerine, tam aksine üst üste programlara katılmış, hiç alakanız olmayan adresleri keşfetmiş olabilirsiniz.
Kibirli insanlara fazla tahammülünüz olmadığını, en iyi yakınlarınız bilir. 6 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, olumsuz hiçbir düşünceyi kafanızda barındırmanıza izin vermiyor. Hata devamında ki günlerde de, kendinizi şımartacak gelişmelerle uğraşabilirsiniz. Yeni Ay, sizin için adeta yaşam kaynağı gibi olacak. Ayrıca bir diğer güzel haber, aşk kapınızı yeniden çalıyor.
8 Ağustos tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiş yaparken, mantığınız daha verimli şekilde çalışıyor. Olaylara olgunca bakmanız, iş çevreniz tarafından göze çarpacaktır. Fakat çalışma hayatınızdaki ekip arkadaşlarınızın, disiplinsizliğine fazla sabır gösterdiğiniz söylenemez.
Hayatınızın her döneminde, açık sözlü bir tavır sergileyerek insanların güvenini kazanmayı başardınız ve bu durum hep böyle gidecek. İnsanlarla ilişkinizin önem kazanacağı bu ay; finansal sorunlarınız çözümlenip, maddi anlamda da kara geçmeniz olası.
Ağustos ayının gündemi: İnsanlarla iletişiminizin olumlu bir şekilde artması, başarıyı getiriyor.
Aşk tılsımı: Siz her zaman yeni şeylerden beslendiniz, şimdi ise aşk kanınızı kaynatacak!
Ve seks: Yapmak istediklerinizi geçiştirmeyin, yapın!
BOĞA
2013 yılının ilk günlerinden bu yana Satürn, “ilişkiler ve ortaklıklar” evinizde küçük sınavlar vermeniz için elinden geleni yapıyor.
Hayata karşı sorumluluklarını bilen bir burç olarak, aile ve kardeşlerle ilgili yaşadığınız problemler, bencilikler 1,5 yıldır sizi kısır bir döngüye sokmuş olabilir. Çeşitli sıkıntıların tam üstesinden gelmişken, taşınma veya tadilat gerektiren ardiye işlerle uğraşmak yaz aylarınızın yorucu geçeceğini işaret ediyor.
8 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcuna geçiş yapmasıyla yorucu olduğu kadar, hareketli de bir döneme giriş yapmış oluyorsunuz. Özellikle kariyer eviniz bu ay çok renkli. Bu geçiş, olumsuz duygulardan da arınmanızı sağlayacak.
21 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, kurumsal yerlerde çalışan Boğa burçları için yeni bir dönemin başladığını işaret ediyor. Bu tarihi bir yere not alın derim.
26 Haziran’dan bu yana Jüpiter, Yengeç burcunda hareket ediyor; bu da libidonuzun yükseldiği, ilişkinize olan ilginizin her zamankinden daha yoğun olduğunu gösteriyor.
Kısacası ilişkiniz için keyifli bir ay. 26 Ağustos’a neden dikkat edin? Venüs – Uranüs karşıtlığı cüretkâr konuşmalar yapabileceğinizi, yöneticinizle inatlaşacağınızı vurguluyor.
Ağustos ayının gündemi: Para kazanmak ve kariyer yapmak! Bir birbirlerinden farklı konuların ne kadar bir birlerine bağlı olduklarını keşfedeceksiniz.
Aşk tılsımı: Sizin için aşk, demek huzur ve güven demek!
Ve seks: Kafanız dolu iken canınız hiçbir şey yapmak istemiyor.
İKİZLER
Sizin için büyük karışıklarla dolu aylar geride kaldı, artık derin bir nefes alabilirsiniz. Jüpiter’in Haziran ayının sonlarında Yengeç burcuna geçişi, size hayatınızın en hızlı dönemini yaşattı. 2012’den bu yana uğraştığınız ödemelerle ilgili yeni kararlar alırken, gayrimenkul satışları ile uğraşabilir, yeni bir iş kurmak isteyebilirsiniz.
Ağustos ayının ilk günlerinde Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; kişisel bakım, seyahatler, tatil programları yapmak için doğru tarihler olabilir.
İş bitirici kişiliğinizi bu ay yakın arkadaşlarınızın hayatında göstereceksiniz. Bu da onların size olan minnettarlık duygusunu arttıracak. Alışveriş, en büyük zaafınız! 16 Ağustos’tan sonra gökyüzü, kendinizi şımartmanıza ve pahalı jestlerinize izin veriyor.
Kıskanç olduğunuzu kabul etmeseniz de, zaman zaman sevgilinize göz açtırmayacak derecede baskılar yapabiliyorsunuz. Hele bir de sevgiliniz iş ile ilgili seyahatlere çıkıyor ise, bu sizin için kaygılı zaman dilimi demektir. 14 Ağustos’ta Merkür- Kuzey Ay düğümü, sert açısı nedeniyle, telefon konuşmalarından olabildiğince uzak durmanız gerektiğini vurguluyor.
23 Ağustos’ta, Merkür’ün Başak burcuna geçmesi, işleriniz için zaman harcamanız gereken bir dönemi işaret ettiği gibi; kafa karıştırıcı sorunların da, hızlı çözüleceğinin habercisi.
Ağustos ayının gündemi: Alışveriş ve kendinizi şımartmak için harika bir ay.
Aşk tılsımı: Sevgilinize olan baskınız biraz fazla değil mi?
Ve seks: Kıskançlık yapmak yerine, tutkuya kendinizi bıraksanız?
YENGEÇ
Sizin için bu güne kadar söylenmiş umut verici sözleri unutun. Çünkü bu ay yanınızda, şans ve finansal jestler yapan Jüpiter var! Haziran ayının sonlarından bu yana size eşlik eden Jüpiter, olumlu etkisi ile Ağustos ayının ilk haftalarında sizi kasıp kavuracak.
6 Ağustos’ta Yeni Ay Aslan burcunda gerçekleşirken, size kazandırdığı bonusları bir hayli büyük olacak. Çok değil bundan 1,5 yıl önce kafa tutuğunuz, hatta size bir anda tavır takınmış dostlarınızın karşısında, ne kadar haklı olduğunuz işte tam bu dönemde ortaya çıkıyor.
Eviniz ve ailenize olan düşkünlüğünüz, Ağustos ayında tamamen değişiyor. Sevdiklerinize iyilik yaparken, aslında bir nevi onların sorumluluklarını da aldığınızı fark edeceksiniz. Anne, abla veya kız kardeşlerle ilgili düşeceğiniz fikir ayrılıkları sizi üzebilir.
Jüpiter her ne kadar sizi desteklese de, tepkilerinizi kontrol edemeyerek fazla ego yapıp, çevrenizdeki insanları kırmanız olası. Tahammülünüzün bittiği noktada, gözünüz kimseyi görmüyor. Yani, Ağustos ayının ortalarında ani kararlar alarak sadece kendinizi üzmekten öte sevdiklerinizi de kırabilirsiniz. Konuları ele alış tarzınız; olursa olur, olmazsa kesip atarım şeklinde. Fakat bu tutum, size her zaman çözüm üretmiyor.
23 – 24 Ağustos tarihlerinde Güneş- Merkür kavuşumu size, kariyerinizle ilgili büyük sorumluluklar getiriyor. 2013 başlarından bu yana, borçlar ve alacaklarla ilgili geçmişe dair ne varsa sihirli bir değnek değmiş gibi çözülebilir. Ne de olsa Jüpiter desteği ile sırtınız yere gelmeyecek.
Ağustos ayının gündemi: Her şeyin çoğu olduğu bir dönemde detaylarda boğulmayı ancak siz başarırsınız.
Aşk tılsımı: Aşk sizin için bir evi paylaşmak değil aynı şeyleri düşünebilmeyi başarmaktır.
Ve seks: Tutku heyecanla birleşince sizin ayaklarınızı yerden kesiyor.
ASLAN
Haddimizi aşarak size bir uyarıda bulunmak isteriz; Neden devamlı üzülecek şeyler bulup, kendinize bunu günlerce dert ediyorsunuz? Bazı olayları akşına bırakmaya ne dersiniz. Umutsuzluk, mutsuzluğun kardeşidir. Bunu kendinize hatırlatmanızda fayda var.
6 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay; iş, kariyer, finansal konularda inanılmaz jestleri ile size eşlik edecek. Planlayıp da ertelediğiniz arabayı, bu ay rahatlıkla alabilirsiniz.
11 Ağustos’ta Merkür –Satürn zorlanması gerçekleşiyor, bu açıyı aleyhinize çevirmek sizin elinizde. Yanınızda çalışanlar veya yönettiğiniz insanlarla ilgili uzun zamandır yapmak istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Yaratıcı fikirleri olan, her zaman parlak zekânızla öne çıkmış biri olarak, Güneş 21 Ağustos’a kadar burcunuzda hareket ederken; hayal gibi görünen planlarınızı devreye sokabilirsiniz…
27 Ağustos’ta Venüs- Jüpiter zorlanması, geçmişe ait ilişkilerinizin bu dönemde tekrar ortaya çıkabileceğini vurgularken, hiç aklınızda olmayan kişilerden telefonlar alabilirsiniz. Beklenmedik bir şekilde, sizi ilgiye boğabilirler. Sizin için bu durum biraz eğlenceli olurken, bir yandan da olaya anlam vermekte güçlük çekebilirsiniz.
Güneş sayesinde oldukça popüler bir ay geçireceksiniz. Unutmayın! Siz tutkudan beslenen bir kişiliğe sahipsiniz. Bu sebeple, olası tartışmalardan ve ani çıkışlardan uzak durmanızda fayda var.
Ağustos ayının gündemi: Kadersel olaylar, ailevi sorunlar popülerliğinizden hiçbir şey kaybettirmiyor.
Aşk tılsımı: Kaderin bir oyunu demek için hiç de geç kalmış sayılmazsınız.
Ve seks: Yaramazlık yapmak şanınızdan…
BAŞAK
Hayatı olduğu gibi kabul eden bir tarafınız var, evet. Ama bu, günlerinizin böyle geçtiğini söylemiyor. Mücadeleci ve pratik tarafınız, kafanıza takılan gözünüze ilişen her türlü detayı görüp, çözmek istiyor. Bu bir bakıma, Merkür tarafından yönetilen burcunuz için çok iyi, fakat herkesten çok siz yoruluyorsunuz.
Yılın ikinci Merkür gerilemesi, Yengeç burcunda Haziran ve Temmuz aylarında yaşandı. Bu gerileme size disiplin, kaygı ve duygusal gerginlik getirdi. Dolayısıyla çok yoruldunuz, ama bu ay biraz daha rahat günler geçirebilirsiniz. Ağustos ayı sizin için gücünüzü tekrar topladığınız ve hızlandığınız bir ay.
Merkür 23 Ağustos’ta burcunuzda hareket etmeye başlayacak, bu da demektir ki ilişkilerde yoğun bir dönem geçireceksiniz. Aile, arkadaşlık, iş ve tabii ki sevgilinizle iletişiminiz yoğunlaşırken, moraliniz de yükselecek. Yoğun bir yaz geçirdiğiniz ve aynı anda birçok yerde olmak için elinizden geleni yaptınız. Şimdi sıra dinlenmede…
28 Ağustos’ta Mars Aslan burcuna geçiş yapıyor, 15 Ekim’e kadar da Aslan burcunda hareket edecek. Hiç aklınızda olmayan insanlarla tanışabilirsiniz. 2013 yılının en verimli aylarından birini yaşayacağınızı rahatlıkla söyleyebiliriz. 22 Ağustos- 22 Eylül tarihlerinde güneş sizin burcunuzda hareket ediyor. Bu dönemde inançlara daha çok ilgi duyabilirsiniz.
Ağustos ayının gündemi: Artık dinlenmeniz şart! Bırakın, ne olacaksa olsun.
Aşk tılsımı: Daha ne kadar kendinizi geri çekeceksiniz? Atağa geçmek her zaman risk teşkil etmez.
Ve seks: Çekingenliği biraz abartmıyor musunuz?
TERAZİ
Kaoslar, olaylar ve yanlış anlaşılmalarla dolu haftaların ardından, bu ay tatili kesinlikle hak ettiniz! İkili ilişkiler ve özel hayatınız sizi bir hayli zorlamış olabilir. Fakat küçük kaçamaklar ve biraz çevre değişikliği yenilenmenizi, nefes almanızı sağlayacak.
16 Ağustos tarihinden itibaren geçmişle ilgili bazı can sıkıcı konular gündeminizde olabilir, bunları objektif bir gözle değerlendirmelisiniz. Partnerinizi bu ay daha fazla sahiplenmeniz onu mutlu etse de, gereksiz kıskançlıklar aranızda sorun yaratabilir.
Güçsüz insanlara yardım etme çabanızı takdir ediyoruz. Ağustos ayı, insanlar tarafından bu özelliğinizle ön plana çıkacağınız bir dönem. 6 Ağustos’taki Venüs – Mars açısının etkisiyle, çevrenizde gerçekleşen çıkar ilişkilerini fark etmeniz mümkün. Yeni Ay size, sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde yeni kararlar aldırabilir.
23 Ağustos’tan sonra biraz geri plana çekilip, kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Bu içsel dönüş size iletişim sorunu yaşadığınız insanlarla da fikir birliğine gitmeniz için ipuçları verecek.
Ağustos ayının gündemi: Kafa karışıkları hata yapmanıza neden olabilir.
Aşk tılsımı: Sevgilinize güvenmeye ne dersiniz? Kıskançlık size hiç yakışmıyor.
Ve seks: Sevgilinize, sizi şımartması gerektiğini söyleyin.
AKREP
Azimli, hırslı biri olarak zorluklar karşısında dimdik ayakta durmayı çok iyi beceriyorsunuz. 2012 yılının son aylarından bu yana, hayatınızı hemen hemen her konuda disipline ettiniz ve çok çalıştınız. Satürn gerilemesi yavaşlarken, bu çabalarınızın meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Bu ay aile kurma isteğiniz artabilir, ilişkinize daha ciddi bir gözle bakabilirsiniz. İlişkinizi farklı bir yere taşımak istiyorsunuz, bu bağlamda aile büyükleri ile ilgili görüşmeler olabilir.
2013 yılının ilk günlerinden bugüne kadar hayatınızın en yoğun günlerini yaşamış olduğunuzu düşünüyorsunuz. Farklı bir ortama adapte olmak zorunda kalmış da olabilirsiniz. Bu değişiklik sizi yormuşsa da, bir yandan da hayatınızla ilgili önemli kararlar vermenizi sağlamış. Yılın ortalarından beri Satürn sizi bir dizi sürprizlerle ziyaret ediyor. Bu sürprizler, birkaç aydır yapmak isteyip de yapamadığınız değişiklikler için aslında sizi yüreklendirmiş. Zorunlu olarak gördüğünüz yeniliklerin faydalarını yeni yeni fark edeceksiniz.
11 Ağustos’ta Merkür – Satürn dik açı yapıyor. Sakinliğinizi korursanız sevdiklerinizle aranızda oluşabilecek gerginlikleri önlersiniz ve siz kazançlı çıkarsınız. Sevmek ve sevilmek sizin için çok önemli, bunu bilerek yaşarsanız kendinizi de karşınızdaki kişiyi de yıpratmazsınız. Zaten bu ayı, aşk hayatınızın yükselişe geçtiği ve taşların yerine oturduğu bir dönem olarak görebilirsiniz.
Kariyer alanında da Ağustos ayı size fırsatlar sunacak. İş değiştirme isteğiniz artıyor, artık cesur kararlar almak için adımlar atabilirsiniz. 21 Ağustos’taki Dolunay, ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Eleştirileri kişisel algılamayın, yapıcı tavsiyeler olarak görün.
Ağustos ayının gündemi: Özel hayat ile iş hayatı tam da istediğiniz gibi.
Aşk tılsımı: Artık ciddi adımlar atmanın vakti geldi.
Ve seks: “Bu ay özel olsun” diye düşünüyorsanız bunu sevgilinize söyleyin.
YAY
Kısa zamanda hayatınızda olumlu ve olumsuz pek çok değişiklik yaşadınız. “Değişmeyen tek şey değişimdir” sözü bu aralar sizi tanımlayan en anlamlı cümle. Neler yapıp, neler yapamayacağınızı, kişisel becerilerinizi ve kapasitenizi öğrendiğiniz bu günler sizin için bir nevi fırsat aslında. Artık nelerden vazgeçebileceğinizi biliyorsunuz.
7 Ağustos’ta Jüpiter ve Plüton’un karşı karşıya gelmesi ile hayatınız anlam kazanacak ve yeni beklentiler gündeminizde olacak. Bilinçaltınızla uyumlu olarak Yeni Ay size, mantıklı istekleriniz ve yeni başlangıçlara adım atmanız için taze bir enerji sunuyor.
Size verebileceğimiz en güzel tavsiye; hayallerinize ve gelecek planlarınıza odaklanmanız gerektiğidir. Bu ay, kaderci olmayın ve olumsuz duygulardan kurtulun. Alışveriş gibi, sizi eğlendirecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Fakat 24 Ağustos’tan sonra, harcamalarınızı daha dikkatli yapmayı unutmayın.
Bu ay, hayatınızdaki anlamsız kişilerden uzaklaşacağınız bir dönem de olacak aslında. Hiç olmadığınız kadar dış dünyayla bağlarınızı koparabilir, kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Özellikle Ağustos ayında size yapılan eleştirilerin çoğalması, böyle bir karar almanıza neden olabilir. Fakat bu ay, ikna kabiliyetiniz yüksek olması ve Venüs’ün kariyer evinize yaptığı jestler sizi motive edecek.
Ağustos ayının gündemi: Yeni başlangıçlar için, hayallerinize odaklanın.
Aşk tılsımı: Jüpiter’in vermiş olduğu enerjiye dayanarak sizi, aşk için her şeyi yapabilecek biri ilan ediyoruz.
Ve seks: Sadece kendinize değil, sevdiğinize de jestler yapmalısınız.
OĞLAK
Ağustos ayında, temponuzun oldukça yüksek olacağını söyleyerek söze başlayalım. Akraba ve arkadaş ziyaretleri ile yoğun bir iletişim trafiği sizi bekliyor. Anılarla yaşamayan hiç de size göre değil. Fakat aybaşında gerçekleşen Yeni Ay, sizi geçmişinizle yüzleştirmek zorunda bırakabilir. Kafanızdan silip attığınız insanların, sizden hesap sormak istemelerine şaşırabilirsiniz. Hayatınızdan çıkardığınız insanların bu iletişim çabası, kafanızı karıştıracağı gibi, bazı küskünlüklerin bitme ihtimali de yüksek.
8 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay, planlarınızı rahatlıkla uygulamaya koymak için size fırsat tanıyacak. Bu ay, hobilerinize ve isteklerinize daha da yoğunlaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olarak ise, eklem ağrıları yaşamanız olası.
Ruhsal dünyanız pozitif yönde ilerleyip, libidonuz artarken, özel ilişkileriniz için aynı olumlu havayı yakalamayabilir, sert bir tutum içerisine girebilirsiniz. Bazı ilişkiler sizin için güç gösterisi haline gelebilir. Ama Plüton’un burcunuzda gerilemesi yavaşlıyor, işte bu güzel haber. Son 5 aydır üzerinde uğraştığınız konular, artık çözüme kavuşacak. Bu ay mesleki konular ön plana çıkıyor. Bu günleri iyi değerlendirip, daha fazla çaba göstererek dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.
21 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Dolunay, ön yargılarınızın üst seviyeye çıkmasına neden olacak. Aman dikkat! Bu dönemde geçmişte yaşadığınız konuların, tekrar gündeme taşınması karışık bir ruh haline girmenize sebep olabilir. Olayları, çok derinlemesine bakmadan, halletmeye çalışın. Güç gösterilerinden ve öğretici tavrınızdan biraz uzak durun.
Ağustos ayının gündemi: Geçmişe değil, geleceğe bakmalısınız.
Aşk tılsımı: “Geçmişimin hayaletleri! Hoş geldiniz.” Dediğinizi duyar gibiyiz.
Ve seks: Güç gösterilerini, olumlu hale çevirin.
KOVA
6 Ağustos’ta karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay, sabırsız olan yapınızı biraz daha tetikleyecek diyebiliriz. Her şey yolunda gitmesine rağmen, sabırsız kişiliğiniz olayları hızlandırma ve sonuca hemen ulaşma çabasına girecek. Yeni Ay’ın olumlu etkilerinden yararlanmak istiyorsanız, aceleci tavırlarınızı bu ay sonuna kadar kontrolde tutmaya çalışın.
Yeni Ay’ın belki de size getireceği en güzel hediye, geçmişe dair peşinizi bırakmayan konulardan kurtulma fırsatı sunması. İlişkileriniz Mayıs ayında gerçekleşen tutulmadan oldukça etkilenmişti, evet. Fakat şimdi hem o olumsuz duygulardan sıyrılacaksınız, hem de arada kalmaktan kurtulacaksınız. Biliyoruz, “belirsizlikler” den nefret ediyorsunuz. Ama karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşen Yeni Ay, ilişkilerinizin de yenilenmesine ve sizin için neyin doğru, neyin yanlış olduğunu görmenize fırsat tanıyacak.
Bu ay; yolculuklar, yurt dışı seyahatleri, uzaktan gelen misafirler, organizasyonlar ve eğlenceli davetlerle geçen eğlenceli günleri size müjdeliyor. 2013 yılına dair isteklerinize, Ağustos ayı içerisinde biraz fazla emek sarf ederek ulaşmanız mümkün. 21 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, size bu fırsatı tanıyacak.
Maddi konularda ise bir ferahlama söz konusu. Finansal olarak kafanıza takılan sorunları bu ay üstünüzden atacaksınız. 22 Ağustos’tan sonra Güneş’in Başak burcuna geçiş yapması, ruhsal olarak dinginleşmenizi sağlayacağı gibi, artmış olan libidonuzu da frenleyecek. Hareketli ve tutku dolu bir ay sizi bekliyor.
Ağustos ayının gündemi: Sabırsız ve aceleci tavırların zamanı değil.
Aşk tılsımı: Yenilendiniz, artık ilişkiniz de nefes alıyor.
Ve seks: Tutkunuz ve isteğiniz üst seviyede!
BALIK
Sorumluluklarının bilincinde, temkinli hareket eden Balıklar, Ağustos ayında sizi bir dizi seyahat bekliyor! Bu aya oldukça hareketli ve canlı gireceğinizi söyleyebiliriz. Enerjinizin yüksek olması, ilişkinizde de keyifli günler geçirmenize ortam hazırlayacak. Hazır cazibeniz ve sezgileriniz artmışken, bunu her alanda kullanmaktan sakın çekinmeyin. İç dünyanızda ise duygusal olarak bir toparlanma ve geçmişten kurtulma söz konusu.
Ağustos ayının ilk haftasındaki Yeni Ay, aile evinizde bir takım sorumluluklara işaret ediyor. Aile bireylerinizin sizden beklentileri bu dönemde yükselebilir ve bu durum üstünüzde ayrı bir baskı yaratabilir. Alım-satım işlerinde de bir takım canınızı sıkan gelişmeler olabilir, muhatap olduğunuz insanlarla anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Düşüncelerinizi belirtirken kendinizden ödün vermediğiniz gibi, karşı tarafın fikirlerine de saygı göstermesini iyi biliyorsunuz. Bu özelliğiniz, olumsuz pek çok şeyi olumluya çevirebilir.
Bu ay sizin için ne kadar keyifli geçecek olsa da, aile içinde veya yakın arkadaş çevrenizde bazı tatsızlıklar, ayrılıklar yaşanabilir. Onların sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz, fakat bu durumun enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. 21 Ağustos’tan sonra ise, sizi çok fazla sarsmasa da, ufak çapta maddi kayıplar ya da ani masraflar kapınızı çalabilir.
22 Ağustos’ta karşıt burcunuz Başak’a geçiş yapan Güneş, size daha önce kafanızda tasarladığınız düşünceleri hayata geçirme fırsat tanıyacak.
Ağustos ayının gündemi: Duygusal olarak toparlanıyorsunuz, keyifli günler kapıda.
Aşk tılsımı: Sizi böyle umut dolu görmek ne kadar da güzel…
Ve seks: “Mutluyum, o halde seni de mutlu edeceğim!” iddialı ve haklısınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.